Parts and Service for Diesel Engines.

Telefon

(+4)021.327.6792

Luni - Vineri

09:00 - 18:00

E-mail:

office@industrialtotaldiesel.ro

Servicii

Services

piese de schimb caterpille

Piese de schimb Caterpillar

  Odata ce lista de piese de schimb Caterpillar necesare unei reparatii este intocmita, daca clientul doreste scaderea costurilor, se pot face sugestii cu privire la achizitionarea pieselor aftermarket, fara ca procesul de reparatie si calitatea prestatiilor sa fie periclitata.   Daca clientul doreste doar piese Aftermarket, Industrial Total Diesel poate emite o garantie partiala a pieselor sau lucrarilor fiind cunoscut faptul ca unii furnizori de piese aftermarket nu livreaza constant piese cu aceeasi calitate, tintind doar costul scazut a pieselor sau subansambelor.  

De ce noi?

Industrial Total Diesel are tehnicieni pregatiti pentru diagnosticare si reparatii complexe, oferind si o gama larga de optiuni cu privire la piesele necesare reparatiilor.
  • Suport si Analiza
  • Sugestii pe parcursul reparatiei
  • Consultanta Tehnica
  • Piese originale sau Aftermarket
piese de schimb caterpille

Idei creative

Suntem la curent cu cele mai rapide metode de reparatii.

Siguranta in munca

Intotdeauna personalul din teren respecta regulile de protectie a muncii si SSM.

Piese de schimb Caterpillar

Oferim o gama larga de piese de schimb originale dar si aftermarket.

Suport

Oferim suport clientilor prin orice mijloace de comunicare.

Cum functioneaza procesul vanzare piese de schimb?

Orice proces de cerere de piese de schimb incepe cu solicitarea clientului care trimite o solicitare prin care cere o lista de piese considerate necesare lucrarilor de reparatii in regim propriu.

Prin ce mijloace de comunicare se initiaza procesul de cerere piese de schimb?

Orice cerere piese de schimb incepe cu solicitarea clientului trimisa prin email, fax, telefon, sau alte mijloace electronice de comunicare.

Ce date sunt necesare la o solicitare de piese de schimb?

Pe langa o descriere sumara a simptomelor sau problemelor pe care masinile le au, sunt necesare date ca: tipul si modelul de utilaj, seria de sasiu, seria motorului date de identificare de pe placutele subansamblelor sau alte date si poze care ar putea ajuta la identificarea corecta a masinii sau a pieselor necesare.

Care sunt costurile de cumparare a pieselor de schimb?

Costurile de cumparare a pieselor de schimb sunt formate din: costul pieselor necesare clientului si costul transportului, de regula transportul efectuandu-se cu transportatori sau curieri consacrati cu care avem contract (Fan Curier, Urgent, etc.)

Ramanem in contact

Intentia nostra este de a crea legaturi de afaceri durabile, bazate pe castig de ambele parti, transparenta si deschidere catre clienti.

Telefon:

(+4)021.327.6792

Email:

office@industrialtotaldiesel.ro