Parts and Service for Diesel Engines.

Telefon

(+4)021.327.6792

Luni - Vineri

09:00 - 18:00

E-mail:

office@industrialtotaldiesel.ro

Portofoliul nostru de clienti

  • Acasa
  • Portofoliul nostru de clienti

Clienti care apeleaza
la serviciile noastre

Clienti diversi, domenii de lucru diverse, probleme diferite de fiecare data. Proprietarii utilajelor au incredere in experienta noastra si sunt bucurosi de rezultatele obtinute la finalul interventiilor executate de noi. Acest lucru aduce liniste de ambele parti. O mica parte dintre acesti clienti vi-i prezentam mai jos.

“Repede si bine.”

- Agricultorii isi doresc mereu reparatii rapide si de calitate.

Orice agricultor stie cand sunt conditiile optime de arat, semanat si mai ales de recoltat. Daca masinile agricole de care dispune nu sunt in forma maxima in acele momente, atunci este nevoie de rapiditate si de calitate maxima a lucrarilor de reparatii, pentru ca momentele optime de efectuare a lucrarilor agricole sa nu fie depasite.

   

“Fiabilitate si siguranta.”

- Petrolistii isi doresc fiabilitatea utilajelor in conditii de siguranta.

Cand petrolistii extrag aurul negru, foreaza puturi adanci cu unelte complexe si scumpe, de aceea vor sa fie siguri ca utilajele sunt alaturi de ei si functioneaza fara cusur atunci cand este maxima nevoie de ele.

 

“Energie in orice loc si in orice moment.”

- Cand reteaua electrica are probleme, se impune o solutie de avarie.

Fie ca este vorba de spitale, hoteluri, centre de date, mereu este nevoie de o solutie de avarie cand este vorba de energia electrica. Solutia este simpla, se folosesc generatoare electrice pentru situatiile cand reteaua cade. De asemenea, sunt situatii in care se deschid santiere in zone izolate si pana cand reteaua electrica va fi disponibila, se folosesc generatoarele electrice pentru iluminat, incalzire sau alimentarea cu energie a altor echipamente. In acele momente, generatoarele trebuie sa porneasca de fiecare data si sa functioneze fara cusur.

“Se construieste durabil.”

- Inginerii constructori au nevoie de utilaje bune pentru a construi.

Utilajele de constructii au fost dintotdeauna alaturi de constructori, acestea ajutandu-i sa transporte, sa fabrice si sa puna in opera materialele de constructii sau sa sape fundatii, sa construiasca drumuri, cai ferate sau cladiri. Pentru ca totul sa decurga intocmai ca in proiect, este necesar ca utilajele de constructii sa fie in forma maxima.

        

Ramanem in contact

Intentia nostra este de a crea legaturi de afaceri durabile, bazate pe castig de ambele parti, transparenta si deschidere catre clienti.

Telefon:

(+4)021.327.6792

Email:

office@industrialtotaldiesel.ro