Parts and Service for Diesel Engines.

Telefon

(+4)021.327.6792

Luni - Vineri

09:00 - 18:00

E-mail:

office@industrialtotaldiesel.ro

Despre noi

Awesome Image
Despre noi,

Industrial Total Diesel

Suntem o companie tanara pe piata, de aproximativ 6 ani.

Ne propunem sa aducem alternative in piata de mentenanta si servicii de reparatii a echipamentelor industriale si a utilajelor grele din agricultura, constructii, maritime, petrol si gaze, etc.

Contacteza-ne!

Suntem deschisi

Experienta in domeniu, dorinta de autodepasire si flexibilitatea ofertelor propuse clientilor nostri.

Lucram responsabil

Oferim clientilor nostri diferite rapoarte pret/calitate la piese si recomandam intotdeauna cea mai favorabila solutie.

Oferim suport

Intotdeauna in situatii limita ajutam clientii prin telefon, email, pentru ca situatiile critice sa fie rezolvate repede si eficient.

Putina istorie

Infiintata in anul 2016, firma Industrial Total Diesel a inceput sa repare motoare industriale ce echipau diverse utilaje si masini grele din industrie, compania crescand de la an la an, ajungand in prezent la o cifra de afaceri ce depaseste un milion de euro si este animata de 9 angajati.

Awesome Image

Infiintare firma

Industrial Total Diesel este inscrisa la registrul comertului, si isi incepe activitatea respectand normele si standardele de calitate.

Awesome Image

Suntem optimisti

Avem doua ateliere mobile pregatite pentru interventii complexe. Numarul angajatilor creste la patru.

Awesome Image

Crestem constant

S-a marit echipa, fiind creat departamentul de vanzari piese multibrand cu doi ingineri.

Awesome Image

Ne dezvoltam

Sunt 6 ateliere mobile de service in companie si am reusit sa depasim pragul de un milion de euro cifra de afaceri iar numarul de clienti a crescut considerabil.

Awesome Image

Un an complicat

In anul 2020, desi incercati de pandemie, am reusit sa pastram trendul ascendent imprimat inca de la inceput, sa ne marim colectivul sa ne marim numarul de clienti, zona de acoperire si numarul de lucrari si speram la mai multi clienti multumiti de serviciile noastre.

Awesome Image

Un an plin de speranta

Anul 2021 este marcat de speranta ca virusul SARS-COV2 care ne-a complicat existenta sa dispara si sa simplifice vietile noastre dar si relatiile de afaceri.

Awesome Image

Un an plin de realizari

Anul 2022 este un an in care ne-am stabilizat ca locatie, avem propriu nostru sediu, proiectat de la zero dupa necesitatile noastre. Este anul investitiilor. Ne gasiti de acum in noua locatie din Bucuresti, Sectorul 4, strada Pogoanele 1-3.

Awesome Image

Un an cu proiecte mari

Ne gasiti de acum in noua locatie din Bucuresti, Sectorul 4, strada Pogoanele 1-3. Aici, intr-un sediu modern, putem realiza proiecte de reparatii complexe, rapide si de calitate.

Industrial Total Diesel,

este o companie conceputa cu scopul de a furniza o alternativa viablia si competitiva pentru service-ul motoarelor Caterpillar, Perkins, Cummins, dar si a transmisiilor diversilor fabricanti.

Performanta dovedita, certificarile Caterpillar si competentele acumulate in cei peste 10 ani de experienta, cumaulate cu SDV-istica necesara si cu ultimele versiuni ale software-urilor de diagnoza impreuna cu masinile de service foarte bine dotate, sunt principalele atuu-uri ale echipei noastre.

Expertiza si serviciile oferite de echipa Industrial Total Diesel, au in principal motoarele diesel Caterpillar, Perkins, Cummins si constau in:

  • reparatia capitala a motoarelor in atelierul nostru;
  • mentenanta preventiva si corectiva pentru grupurile electrogene;
  • efectuarea interventiilor in regim normal sau de urgenta in locatiile clientiilor nostri pentru constatari/diagnosticari pe intreaga gama de motoare, reparatii accidentale sau programate, revizii, puneri in functiune, interventii externe, etc.
  • vanzari de piese originale sau aftermarket;
  • vanzari de motoare noi sau reman in configuratile solicitate;

O alta ramura a activitatii prestate consta in vanzarea de piese de schimb si subansamble pentru utilaje de constructie si agricole, pentru brand-uri consacrate cum ar fi JCB, Volvo, Komatsu, Hitachi, Isuzu, CNH, CLAAS, John DEERE, CASE, New Holland, s.a..

De asemenea, reparam si livram si piese de schimb pentru cutii de viteze, transmisii, subansamble de utilaje grele. In cazurile in care exista cerere sau proiectele de reconversie echipamente pe care le facem necesita, construim si testam echipamente electrice si de automatizari, tablouri electrice, cablaje, elemente de servomecanica, etc.

Domenii vizate:

Oil and Gas.

Peste 70% din motoarele folosite in industria petroliera si de foraj, sunt motoare fabricate de producatorul american, Caterpillar, din acest motiv venim in intampinarea dvs. cu servicii specifice de menenanta, pentru ca echipamente dvs. sa fie in perefecta stare de functionare si sa puteti conta pe ele in momentele de maxima importanta.

Industrial.

Fie ca vorbim de agricultura (combine, tractoare), concasoare, macarale, pompe, etc., motoarele Caterpillar sunt montate pe gama larga de aplicatii, datorita fiabilitati si versatilitatii de care dau dovada.
Echipa Industrial Total Diesel vine in spirjinul dvs. pentru pentru a asigura buna si functionare a echipamentelor dvs.

Electric Power Generation

Inginerii Industrial Total Diesel vin in intampinarea dvs. pentru toate serviciile de mentenanta preventiva si corectiva pentru grupurile electrogene de standby cat si grupurile de productie cu motoare Caterpillar, Cummins, Perkins, s.a. Suntem alaturi de dvs. si va asiguram ca echipamentele dvs. sunt in perfecta stare de functionare. Industrial Total Diesel comercializeaza grupuri electrogene cu puteri cuprinse intre 10-3250 KVA.

Generatoare SDMO.

Industrial Total Diesel comercializeaza la cerere grupuri electrogene Kohler-SDMO avand in portofoliu de produse, atat echipamente portabile cum ar fi grupuri electrogene mobile cu puteri de 1-15kVA, generatoare de sudura, motopompe cat si generatoare stationare din clasa industriala cu puteri intre 10 si 4200kVA. Grupurile electrogene KOHLER SDMO fabricate in Franta inca de acum 50 de ani, reprezinta unele dintre cele mai fiabile solutii de furnizare a energiei electrice atat pentru aplicatii stand-by. Kohler-SDMO foloseste in procesul de productie a generatoarelor de curent diferite tipuri de motoare cum ar fi : Kohler, Volvo, John Deere sau Mitsubishi cu puteri de pana la 4200Kva capabile sa opereze in cele mai diverse aplicatii sau conditii ale mediului extern.

De ce sa apelezi la serviciile noastre?

Majoritatea dintre noi am lucrat in trecut in multinationale specializate in mentenanta utilajelor industriale si cunoastem avantajele si mai ales dezavantajele de a lucra intr-o reprezentanta unde angajatii nu pot oferi altenative cu piese aftermarket sau lucrari prin metode inovative.

Ramanem in contact

Intentia nostra este de a crea legaturi de afaceri durabile, bazate pe castig de ambele parti, transparenta si deschidere catre clienti.

Telefon:

(+4)021.327.6792

Email:

office@industrialtotaldiesel.ro